Pleisterwerken Steven Van Lancker, Oostakker: uw expert voor perfecte binnenpleisterwerken

Contacteer ons

binnenpleisterwerken

Binnenbepleistering voor nieuwbouw en verbouwingen

DPleisterwerken Steven Van Lancker is gespecialiseerd in binnenpleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie. We weten hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van wanden en plafonds te hebben. Oneffenheden zijn al snel zichtbaar en u kijkt er elke dag tegenaan. Wij stellen dus alles in het werk om u op-en-top professioneel pleisterwerk af te leveren. Want kwaliteit staat nu eenmaal voorop in ons bedrijf.

Onze werkwijze is traditioneel, vakkundig en snel. Wij gebruiken hoogkwalitatieve materialen om oneffen oppervlakken laag na laag bij te werken. Tot we een mooi egaal resultaat verkrijgen dat weer jaren meegaat.

renovatiewerken?

Ook voor renovatiewerken kan u op ons een beroep doen. We verwijderen eerst alle oude en loszittende pleisterlagen en zorgen voor de juiste voorbehandeling van wanden en plafonds. Enkel op die manier kunnen we u nieuw pleisterwerk garanderen dat er perfect uitziet en dat ook lang mooi zal blijven.

Wij bepleisteren huizen en appartementen, grote en kleine projecten, van nieuwbouw en renovaties. Wij gaan aan de slag in regio Gent, Lochristi, Zelzate, Destelbergen, Wetteren, Lokeren en ver daarbuiten.

Meer info

Op zoek naar een stielman voor de professionele uitvoering van uw binnenpleisterwerken overeenkomstig uw wensen en budget? Bel of mail dan naar Pleisterwerken Steven Van Lancker voor meer info en een vrijblijvende offerte.