Vakkundige pleisterwerken - binnen én buiten - in Gent en de omliggende regio

Contacteer ons

plafonneerder - pleisterwerken

Binnenbepleistering van al uw muren en plafonds

De afwerking en waarde van uw huis hangen af van de kwaliteit van de pleisterwerken! Het zijn de gladde, egale muren en plafonds én de handig verborgen bekabeling en leidingen die aan uw huis een kwalitatieve en verzorgde uitstraling geven.

Een ervaren vakman maakt het verschil tussen enerzijds een voortdurende irritatie telkens u met de onvolkomenheden van uw muren en plafonds geconfronteerd wordt, en anderzijds een jarenlange tevredenheid over een goede investering.

Pleisterwerken Steven Van Lancker beschikt voor het bepleisteren van uw muren en plafonds over een mechanische uitrusting, degelijk vakmanschap en een jarenlange ervaring. De gipsen waarmee wij werken, zijn steeds samengesteld op basis van natuurlijke grondstoffen. De afwerking gebeurt met oog voor detail en volgens de specifieke wensen van de klant.

Mooie en duurzame gevels dankzij onze uiterst verzorgde buitenpleisterwerken

Een ander activiteit van ons bedrijf is de buitenbepleistering van huizen, appartementen, gevels enz. Wij nemen zowel nieuwbouwconstructies als verbouwingen op ons. Voor onze buitenpleisterwerken maken wij steeds gebruik van minerale krabpleister. Vanuit onze thuisbasis in Oostakker verplaatsen wij ons in de ruime omgeving van Gent. Denk maar aan Zelzate, Lochristi, Lokeren, Destelbergen, Wetteren en verder.

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer dan Pleisterwerken Steven Van Lancker met al uw vragen. Wij bezorgen u deskundig advies en een gratis offerte!